24:e april 2017 är….

  • Inläggsförfattare:

askallt, snöblandat regn, full storm o en riktigt grå dag! Usch !!! Jag gillar ju alla väder, men nu vill jag ta av mig långkalsonger o termobyxor – herregud vad vi fryser!!!

Jag måste erkänna att det bara är jag som är negativ, min blomstrande personal kämpar på o är hur tappra som helst – att kredd till dessa superträdgårdshjältar på Ängsbackens Handelsträdgård denna kylslagna våren. De är ute o skapar snygga trädgårdar runt hela Kalmar, en hel del vändor till tippen blir det men aldrig några sura miner. Idag gödslade Åsa o Jossan med hönsgödsel i motvind, rensade bort knölklocka o spred mycket glädje. Andreas o Anna lade upp en stenkant, planterade o gödslade gräsmatta på Drag i full storm.

I morgon den 25/4 är sista dagen med 20% rabatt på fruktträd o vi laddar batterierna för lite bättre väder nu när det är lönehelg.

Förra veckan var jag på begravning o tog farväl av en gammal fin person som gett mig mycket glädje o kunskap i livet. Jag måste säga att jag känner en djup tacksamhet för all fin kunskap jag fått – även om jag kanske inte visade att jag uppskattade det som tonåring. Tur att man kan ändras o är kompetent att anpassa sig till var man är i livet – livet är en gåva som går på tok för fort. Ta hand om er alla härliga trädgårdsvänner. kram Jenny Eskång20170423_191312