Å regnet det bara öser ner….

  • Inläggsförfattare:

Dag 3 med ihållande regn, kompakt grå himmel o jag äter dubbel ranson D-vitamin. Jag erkänner …jag är beroende av sol! Jag har trotsat regnet hela helgen, för annars får man inget gjort…

Jag har gjort en fin busk/perennaplantering som jag tänkt göra i så många år – det kommer att bli så fint. Det är en mängd olika sorter, för jag blir ju hela tiden kär i en massa växter o tror att jag inte kan leva utan dem. Kanske kommer det att bli stökigt för ögat, men jag har hållit ihop det så det kommer att bli magiska färger ihop hela året som binder ihop hela planteringen o skapar välbalanserat lugn. Sjukt bra helt enkelt!!! Jag var ju bara tvungen att sätta en Dodong – rönnarnas Rolls roys, har alltid velat ha en. Å så älskar jag dvärgtallar, snygga, tufsiga, torktåliga o alldeles underbara. Den allra mörkaste smällspirean o den lägsta brokbladiga cornellen, mest för att jag blir glad av de röda grenarna på vintern. Massor av marktäckare – för jag hinner inte rensa ogräs. Några Miscanthus purple fall för dess färgmagi o sedum cauticola för höstblommning…..Alltså!!! Jättefint!!! Nu kaffe o kaka för jag tänker tröstäta….Vattenpuss på er! / Jenny20161020_101430