artonde augusti tjugohundrasjutton…

  • Inläggsförfattare:

Min äldsta son fyller 25 år! Har flyttat ihop med en fin tjej, lugnat ner sig o sköter studierna bra. Jag är en stolt mamma!!! En stolt mamma till mina 3 fantastiska barn som är så tighta att jag inte har en chans att vara viktigast för de är viktigast för varandra – KÄRLEK! De har vuxit upp i min trädgård, blivit tonåringar i min trädgård o nu börjar de bli vuxna….inte i min trädgård. De kommer absolut inte att ägna sitt liv åt en handelsträdgård på landet. De kommer inte att bli egna företagare o de kommer inte att jobba mer än heltid. De har starka åsikter som ibland är positiva o ibland negativa. Men vi ser deras stora engagemang, deras kreativitet o deras sociala kompetens….de vet inte ännu….men det är klart att de kommer att bli egna företagare men med egna nischer o kanske inte här. Jag har förmånen att få jobba med min hobby o den fyller mitt liv med kreativitet, skaparglädje o jordiga kläder – jag älskar det. Men det är klart att man blir trött, men det blir väl de flesta av ett jobb som är svårt att begränsa. Nu är det augusti, helt klart min favoritmånad. Jag hinner lukta på blommorna, ta ett glas vin, äta blåbär o plocka buketter. Augusti är underbar, lite avslagen, fattig efter semestern, blommig, fuktig o lagom varm. I trädgården blommar floxen, brudspirean o stormhatten. Det blommar galet mycket, min trädgård ser ut som en påse godis. I visningsträdgården är det överblommat o färgerna är mättade gröna nyanser – ett skönt lugn lägger sig där. En plats att landa på. Vi hart haft en hel del att göra hela sommaren o nu trappas det upp inför höstens alla beskärningar. Vi har många stamkunder där vi pysslar kontinuerligt i trädgården, men det är väldigt spännande med alla nya kunder. Det byggs för fullt i Kalmar o det är verkligen roligt att få se hela härligheten växa fram. I helgen stänger vi för Ironman kommer till stan. Öppet som vanligt på måndag. Ha en finfin helg allihopa! Kram Jenny EskångAnnabelle