Artonde maj 2017

  • Inläggsförfattare:

Tänkte att i maj ska jag skriva mycket – det blev inte så. Maj blev en underlig månad med mycket kyla, 5 cm snö när syrenerna håller på att slå ut och 3 dödsfall bland nära o kära. Så långkallingarna åkte inte av förrän häromdagen – o idag över 20 grader varmt – sååå skönt. Äntligen är det läge för sommarblommor i krukorna. Jag kan säga att vi har inte haft det så här lugnt i handelsträdgården på flera år. Den galna kylan o den hemska isande vinden har gjort att folk har stannat inomhus. Vi har haft det lugnare än vanligt, men det har också varit bra för vi har mycket ny personal i år så de har sakta kommit in i vår trädgårdsvardag o nu rullar dagarna på fint. Nu har jag kunnat lämna dem ensamma dåodå o unna mig små lediga stunder eller bara kontorstid på dagen. Jag är nämligen lite sliten efter dessa trädgårdsår med dygnetruntjobb så numera måste jag sova 8-9 timmar varje natt, alla andra år har jag sovit max 4 timmar. Åldern tar ut sin rätt antar jag. Jag försöker äta bra, yoga o meditera o sova allt vad jag kan o det funkar verkligen – jag orkar mera….lycka!

Den här helgen är lite härjig. Imorgon packar vi o börjar bygga monter till lindsdalsdagen som är på lördag. Anna o Jossan ska stå där o jag o Andreas är i trädgården – full rulle!

Så nu ska det skrivas skyltar o långa packlistor. Jag önskar er en fin kväll denna dag som varit full av rosa körsbärsblommor. Kram Jenny.

 

Här en bild från dottern Sagas kamerarulle denna vår….

IMG_5818