Dax för lite julstök.

Oj vad jag har slarvat med mitt skrivande, har varit lite trött o inte så inspirerad. Dagarna är fortfarande fina, men de blir kortare o kortare. Vi kämpar på 7 dagar / vecka för att hinna med alla trädgårdar som ska vinterstädas. Anna, Jossan, Jenny o Tobbe har fullt upp. Jag städar här i trädgården, delar o flyttar växter som tagit för mycket plats eller som jag helt enkelt tröttnat på – typ Weigela, Trädgårdsprakttry – I dont like. Nu har den fått 10 år av mig, idag åkte de till tippen hela högen. Istället får det bli en låg ligusterhäck, lite mer ordning o reda o härligt grönt i en städad form. Jag slängde också ett gäng sockertoppsgranar, men sparade o flyttade på några som var helt ok. Det är absolut inte att rekommendera att flytta vintergröna växter nu, men det är nu jag har tid o det är faktiskt +10 grader!!! Vårt nya utespa börjar bli klart på baksidan, tror nog jag planterar några bambu där för det härliga rasslets skull. För övrigt måste det bara sägas att det var ett härligt somrigt reportage i Sveriges största trädgårdstidning AOT i veckan. 6 sidor inspiration från Ängsbackens Handelsträdgård – inte illa! Nu ska jag återgå till min lussebulledeg som har jäst klart. Lite glögg o julmusik har jag dragit igång också. O i morron kommer fönsterputsarna – så bra det känns. Just det, jag har stängt butiken o dragit för grinden. Men om ni vill handla är det bara att slå en signal. Kramar till er alla / JennyDSC_0634