Dax för små förändringar.

  • Inläggsförfattare:

Nu är det dags för små förändringar – tiden går o ibland känns det som allt sett likadant ut nästan jämt…Först blev det en uppfräschning av vårt lilla trädgårdscafé.  Nya vitvaror o nya möbler gör att det ser fräschare ut. Det kommer också att finnas ett trevligare utbud av kakor i vår. Och så fick den lilla butiken en liten snittblomskyl – jag har nämligen anställt en florist, så i vår kan man även köpa en bukett här. Snart kommer också en personalstuga på plats – det är efterlängtat. Scheman är redan gjorda – ända till sista juni – en stor förbättring!

Mina egna små förändringar…försöker leva gluten o laktosfritt men tycker det är svårt. En stor förändring i mitt beteende är att jag genom yoga o meditation blivit lugnare, tar mig tid till återhämtning o försöker äta lite mer regelbundet, men kaffet är mitt livselixir…..

I år har vi haft att göra redan i februari. Jag har varit på massor av rådgivningar o det har blivit några skisser. Karolina har också börjat med rådgivningar o skisser fast hon inte börjar jobba förrän i mars – kul! Utveckling helt enkelt!!! Vi startar säsongen 2017 med den bästa personalstyrkan någonsin. De är lite äldre, har massor med mera arbetslivserfarenhet, några har motorsågskörkort, en är jätteduktig på att rita trädgårdar, alla kör släp, en kör grävmaskin o är duktig på stensättningar, en är florist, de flesta är utbildade trädgårdsmästare och Alla är väldigt trevliga – ett bra gäng helt enkelt!!!

Nu ska jag ut i växthuset o städa bort vintern…..Ha en finfin dag! Kram Jennyledarskap