Den 29/12 2016

  • Inläggsförfattare:

Mmmm så var snart den gröna varma julen över o det nya året 2017 är bara runt hörnet. Om man ska sammanfatta året som gått så måste jag säga att jag är galet nöjd. Trevlig personal, bra försäljning o många nya o återkommande kunder. Det är första året sedan starten som jag inte är fullständigt utmattad men vi har också varit fler än vad vi brukar vara. Konstigt nog har jag varit ute o planterat vårlök idag. Jag har kört bort löv o lagt markduk o täckbark i min nya plantering. Hönsen har börjat värpa en massa ägg igen o jag känner mig hyfsat utvilad – dock lite rundare efter ett mycket matigt december. Men nytt år o nya möjligheter, helt klart måste jag träna lite…..har kört yoga 2 dagar i veckan hela hösten – underbart men det ger inte något bra flås precis….I januari blir det lite semester i sol o snö, sedan är det bara att köra på igen. Tiden går fort o det gäller att ta vara på varenda dag. Anställningarna inför nästa år är i stort sett klara – dock ligger jag lite efter med beställningarna….men nu tar jag sista glöggen – ett dopp i badtunnan o njuter av en god bok. – Det är en härlig tid långt ifrån stress. Vi önskar er alla ett fantastiskt nytt år med nya möjligheter. Kram Jenny!dsc_1126