Den sjätte maj 2019

  • Inläggsförfattare:

Det har varit högsommar i april o nu är det aprilväder i maj. Soliga dagar har bytts mot iskalla vindar, frostiga nätter o jag har hoppat i långkalsongerna igen…Det gör inget, för oss som jobbar ute är variationen magisk, vi blir väldigt trötta av 100%sol. Växterna hänger inte riktigt med o i natt frös magnolian. Å andra sidan har den varit ursnygg i 2 veckor…o vem är egentligen snygg så länge – jag är nöjd trots frusna blommor. I min handelsträdgård händer det grejer hela tiden. Dottern Saga har börjat jobba helger, mycket med focus på glassförsäljning i cafet. Vi får många växtleveranser varje vecka, en hel del går direkt ut på anläggning eftersom Anna o Louise är så himla duktiga på att rita trädgårdar. Vi har naturligtvis snyggat till ett gäng fula gräsmattor o klippt hundratals rosor. Jag har haft 3 föreläsningar – jättekul o utmanande. Idag är jag i butiken själv, det har kommit påfyllning av fruktträd, bärbuskar o sommarblommor nu på morronen. På onsdag kommer 120 personer hit på kundkväll, alltid lika spännande o på lördag träffar ni oss på Lindsdalsdagen. Nu ska jag äta upp min gröt o gå ut o kicka igång dagen.

Jag önskar er en fin vecka, plocka buketter med vårblommor o njut av att hela härligheten snart är alldeles grön o skimrande.

Kram Jenny EskångAngsbacken_060