Det börjar närma sig semester…

  • Inläggsförfattare:

Sandra har semester men kom tillbaka bara idag o gjorde en punktinsats – ett helt bröllop. Buketter, arrangemang o dukning. Det blev så himla fint! I trettiograder värme har Anna, Johanna o Eva beskurit värsta taggiga häcken o Louise haft butiken o styrt upp en trädgård med rådgivning. O jag då….jo jag har gått här o snorat, vankat framotillbaka o inte gjort mycket nytta alls, bara haft feber o inte orkat gå o lägga mig för det var för varmt. Tur att jag är så lyckligt lottad att jag har en hel stab med världens bästa trädgårdsmästare här, som bara leverera hela tiden. Ikväll kvicknade jag till, vattnade o gick ut i trädgården o åt kvällsmat – jag älskar alla bär som min trädgård ger mig. Livskvalite! O nu då…jo ett glas vin, lite bad o sen hopp isäng. I morron kommer en hel busslast med trädgårdsentusiaster – sååå kul! Hörni det bästa den här veckan är att jag håller på att lära mig att ta ett steg tillbaka för jag har så fantastiska medarbetare. Snart behöver de mig inte alls, då kan jag gå o smälla flugor hela dagarna – det är sjukt mycket flugor här just nu. Kram Jenny Eskång20180706_174337