Det finns inte mycket tid…

Det finns inte mycket tid till njutning i mitt trädgårdsliv. Timmarna går på tok för fort o jag blir liksom aldrig riktigt klar med mina projekt. Efter det galna regnandet över midsommarhelgen har hela mitt fantastiska liv fullständigt exploderat i ogräs. Det är sååå grönt, lummigt, fluffigt o lite stökigt faktiskt. Regnet fullständigt slog ner pioner o rosor som nu ligger i färgglada skräphögar på marken. Ja det är ju skillnad på skräp o skräp, inte kan man bli upprörd över härliga pionblad, även om de landat på hostans stora blad….Smulgubbar o smultron mognar under min doftande honungsros som sträcker sig mot solen ( när den tittar fram). Det har varit väldigt mycket jobb, i morron vill jag göra flädersaft o hänga på min finfina baksida med familjen. Helgkramar till er alla! / JIMG_1394enny