En gråmulen morron i februari.

  • Inläggsförfattare:

I helgen sken solen o gav oss vårvärme o fågelkvitter – lycka! Jag började vårstäda min trädgård, klippa räfsa o krafsa. Det blev måndag o skitväder men tålmodigt krafsade jag vidare – iskall o blöt. Så det tog mig 8 timmar att få min egen lilla baksida på 2000m2 vårfin. Nu är det bara 4000m2 kvar! Haha jag som hela tiden pratar för att man ska ha en lättskött trädgård har kanske inte riktigt tänkt så själv. Jag har otroligt mycket att sköta, men det gäller att se det som en träning både fysiskt o psykiskt. Trädgårdsarbete är ett bra sätt att tömma hjärnan, man rör på sig otroligt varierande o jag blir alldeles upplyft av all frisk luft. På köpet får man sova gott på natten. Alla beställningslistor är skickade o jag ska nu försöka planera var alla växter ska vara. Vi har otroligt mycket rosor så i IMG_6524år måste klätterväxterna flytta på sig. Jag hoppas vi får till det – ibland känns det som om ytorna är för små. Jag klurar vidare o önskar er en fin dag. Här ett foto på murrevan som har vaknat tidigt, den fryser direkt om det blir kallt igen så nästa veckas är den nog brun, vi njuter av grönskan idag. Kram Jenny