En månad har gått…

En månad har gått sen jag sist skrev – not so good I know!!! Ok bättring, nytt år o nya möjligheter. Jag har helt enkelt haft en skönt avslappnad o ganska lång ledighet med familjen. Vi har varit väldigt trötta efter en hektisk höst. Julen har varit fin. Hela familjen hemma i 10 dagar, det händer inte så ofta. Vi har inte ätit för mycket men vi har rört på oss för lite så det har blivit ett par extrakilon – typiskt! Nu är det fredag kväll. Lasse sitter o jobbar, Saga o kusinerna spelar brädspel o jag tror att jag ska ut o bada med ett glas bubbel. Vi håller på o röja i halva huset för det ska bli nytt kök o ny hall nästa vecka. Galet mycket grejor att flytta på, sortera o försöka slänga en del. Jag är inte så duktig på att slänga..Ja det här blev ju en himla personlig liten sammanställning av min månad. Jag mår bra – hoppas ni också gör det. Kram Jenny

Bevingade ord på vägen
Bevingade ord på vägen