Säsongen 2023 är slut! All personal har andra jobb över vintern och vi syns igen den 1:a mars 2024.

Men… Ni kan alltid nå oss via sociala medier eller via epost. Vill ni köpa presentkort så hör bara av er så fixar vi det.

Vi vill också passa på att tacka alla våra kunder för denna säsongen och önskar alla hjärtligt välkomna igen till ett nytt trädgårdsår 2024 (vi öppnar den 1:a mars…).

Ni kan alltid köpa presentkort som gäller för alla våra tjänster (trädgårdsrådgivning, växter och prylar i handelsträdgården, anläggning och/eller trädgårdsskötsel). Ring eller maila om Ni vill köpa!

På Ängsbackens Handelsträdgård vill vi leverera kunskap, kvalité och inspiration. Vårt mål är att sälja totallösningen till er trädgård. Designad efter era rörelsemönster, behov och vilken skötselnivå ni vill ha. Vi har trädgårdsrådgivningar, gör ritningar, anlägger både litet och stort och naturligtvis sköter vi också er trädgård. På skötsel/underhåll och beskärning får ni glädjen att använda RUT-avdraget som ger er hela 50% Rabatt på arbetstiden – en gåva till er själva.

Naturligtvis är våra trädgårdsmästare utbildade för att möta er med kunskap. I växthuset odlas blommor för säsongen, där hittar Ni även tomatplantor, gurkplantor, paprika, chili, pelargoner, kryddor och annat smått och gott. Eftersom jag har lite svårt att begränsa mig när det gäller växter och vackra trädgårdsprylar så bjuder vi er på ett brett sortiment.

Du kanske behöver hjälp i din trädgård under året? Boka in en trädgårdsrådgivning eller boka in den årliga träd/buskbeskärningen redan nu. 

Vi är 7 personer i Ängsbackens Garden Team: Jenny, Lasse, Andreas, Sandra, Jonna, Emma och Anneli. Ni kan läsa lite om oss på sidan ”Om oss”. Välkomna!

Välkomna in och botanisera!

DSC_001920160624_114113

Följ oss på Facebook och Instagram

     Lämna ett svar