Hörni det är vår!!!

  • Inläggsförfattare:

Våren kom  i mitten av februari. Vintergäck, snödroppar o fågelkvitter. Hasseln på södersidan i blom. Ogräset växer, mitt nysådda gräs (sådde i november) växer. Jag fyller mina nya gigantiska odlingsbäddar med klipp ifrån trädgården, sjögräs från sjöboden o en himla massa jord – vilken jobb!!! Jag blir lite stressad, det går för fort, jag hinner inte med. Måste snabbt fixa min egen trädgård, för när jag har öppnat hinner jag inte. I trädgårdsbutiken städar jag undan resterna av 2018. Inser att den vita trenden äntligen försvunnit – skönt. In med mysiga varma mättade färger som påminner om jord o mylla, gröna sommarängar o vår. Så härligt att fixa fint. Nu har vi inte tid att ladda batterierna längre, våren 2019 är här, nu kör vi!!! Ni hittar mig på Instagam, FB o naturligtvis i telefonen. Ring o boka trädklippning o vårstädning! Puss å kram Jenny EskångIMG_4084