Idag har det hänt mycket…..

En kall o otroligt vacker vinterdag börjar gå mot sitt slut. Började dagen med sovmorron o lite träningsverk efter gårdagens runda på längdåkningsskidorna. Hönorna har fått vårkänslor trots kylan – 6 ägg idag!!! LYCKA! Vid 12.30 besökte jag Radio P4 Kalmar o snackade trädgårdsdesign med Maria Skagerlind. Alltid lika roligt. Nu är det en serie med program som ska sändas 6 veckor framöver. Nästa vecka blir det Jossan som får äran att prata om väggar, tak o golv i trädgården. Idag pratade jag om att lära känna sin trädgård. Sedan har jag shoppat kakel, klinkers o tapeter till kök o tv-rum. Idag har snickarna hållit på med golvvärmen, det är mycket som ska göras….När jag kom hem upptäckte jag att jag glömt besiktningstiden idag o frysboxen hade gått sönder!!!Jag som precis slängt ut frysen från köket i en snödriva fick sätta in den i garaget o sätta igång den igen – fantastisk dag! Och i min soptunna är det nu hur mycket tinade rabarber som helst, varför fryser man in så galet mycket rabarber varje sommar? Man blir ju nyfiken på hur morgondagen blir, väntar med spänning….KramIMG_0339