Januari, vår -vinter….

  • Inläggsförfattare:

Det är mitt i Januari o jag gläds av de senaste dagarnas snöyra. Det efterlängtade ljuset flödar o sinnet blir lite lättare. Jag har varit på Formex i Sthlm för att ta del av trender, känslor o teman för det nya året. Vi möttes av mustiga varma toner. Mycket industrimöbler o väldigt mycket råa material. Grovt trä, järn återvunnet o begagnat. Naturligtvis blandat med massor av guld, lite lyx, lejon, doftljus o mjukaste sammet. Det ätbara fokuset var på Eco, veganskt o nyttiga drycker. Även en hel del finchoklad i gåbortförpackning o massor av grönt. Full av inspiration åkte vi i snöstorm hem för att fortsätta bygga om butiken – alltid något projekt på gång. Vi håller också på att röja ur vår gamla lada för att få mer ordning på lagret. Att röja känns så bra!

Anna har varit på Bovieran o skött om de tropiska växterna – det är en härlig plats att jobba på. Vinter ute o sommar inne – vilket drömläge bland palmer, citrus o bananplantor.

Jag håller på att planera hela vårens fördrag med bildspel om trädgårdens alla olika skepnader, det är lite pill o fix….men så småningom ska det nog bli bra. Vi håller också på att uppdatera hemsidan med nya öppettider, priser o texter. Bara slå en signal om ni klurar på något – jag blir så glad när jag får hjälpa till. Nu lite nötter o ingefärsthe till en bra bok….sockerbomben 3.0. Kram o god natt alla trädgårdsvänner! / Jenny Eskång20180121115350_IMG_0554[1]