Juli är snart slut.

  • Inläggsförfattare:

Okej, detta kanske inte var min mest kreativa månad i livet. Inga blogginlägg, väldigt lite jobb o många timmar i sängen. Vädret har ju varit härligt svensk varierande. Massa regn, åska, värme, blå himmel, grå himmel o en hel del vind. I år passar det mig utmärkt. Jag njuter av sommaren från mitt grönsaksland, mumsar mig igenom min trädgård o mår rätt bra. Jag försöker lite lätt styra mitt företag från köksbordet o det bygger helt på att min fantastiska personal får i stort sett fria händer. Jag känner mig bortskämd, jag har de bästa, de mest kreativa o de trevligaste trädgårdsmästarna man kan drömma om. Jag ser att de utvecklas för varje dag jag tar ett steg bakåt – snart behövs jag inte alls. Jag har gått igenom 2 cellgiftsbehandlingar o jag måste säga att det är hemskt, det är vidrigt o det är fullständigt nödvändigt för att jag ska ha en chans att överleva. Jag tar väl vara på min pigga tid, gör roliga saker, umgås med människor jag tycker om o skrattar varje dag. Jag promenerar, yogar o pysslar i min trädgård. Den här trädgårdsmästaren har fått långa naglar o alla valkar i händerna är borta. Håret är väck o solkrämen blänker på flinten – det här är ett utmanande äventyr varje dag. O jag hade aldrig klarat det utan min trädgård. Jag önskar er en lagom varm dag med många bad. Goda middagar med familj o vänner o glöm inte att bara sitta o glo på havet – det är det bästa. Puss på er alla fina! kram Jenny Eskång20180702_220307