Med körsbärsblom i fokus…

Nu blommar inte bara Magnolian – som blommat ovanligt länge tack vare kalla nätter. Mina Japanska körsbärsträd har slagit ut i helgen lagom till mitt blodplommon blommat över. Förgätmigejen lyser himmelsblå, det är underbart att blomningen avlöser vartannat så man hela tiden har något vackert att vila ögonen på. Lagom helgstim i helgen , vi har hunnit med alla härliga kunder som dock fortfarande behöver vinterjackorna på pga. kalla vindar. Nu har jag läst att värmen är på väg – längtar sååå. Men samtidigt är det skönt med det svala vädret för det minskar bevattningen oerhört. Denna veckan har vi millon bells för 39:-/st o naturligtvis fina fruktträd för 25% Rabatt. Evelina o Jossan rensar ogräs, planterar grönsaksland o skapar rumsligIMG_7641het i trädgårdar med buskar denna veckan. Jenny Skoog har fullt upp med att rita o åka på rådgivningar. Jag hänger över skottkärran här på handelsträdgården, ser ni mig inte direkt så kolla i växthuset, jag är aldrig långt borta. Önskar er alla en härlig vårvecka! KRAM Jenny Eskång