Midsommar.

  • Inläggsförfattare:

Ja vad ska jag säga….Maj och Juni försvann. Jag har glatt mig åt bra försäljning och delad trädgårdsglädje. Jag är så tacksam för alla hundratals nya kunder som hittat till min Ängsbacke – det är helt fantastiskt! Vi har kokat kaffe och sålt glass på löpande band. Sommarblommorna vi själva odlar tog slut och massa plantor har köpts in. Frukt och bärbuskar är årets storsäljare och ni är många som detta Covid-19 år drömmer om att bli självförsörjande. Jag har snackat i radio P4 Kalmar kontinuerligt med Maria Skagerlind. Varannan vecka har vi släppt ett nytt avsnitt av vår podd – Skönt Grönt Gott. Jag har vattnat, jag har grävt och vi har gjort ett stort reportage i trädgården med Nytt Boende. Jag har jobbat extra pga snorig personal och jag har fortsatt med mina behandlingar mot bröstcancer var tredje vecka. Är jag trött? Ja, helt slut faktiskt. Jag måste träna på många alldeles omöjliga saker som att lära känna min nya trötta kropp som är sliten efter cellgifter och strålning. Jag ska ta det väldigt lugnt resten av sommaren – annars finns det ingen Jenny kvar nästa år.

Men jag har ju haft så kul! Jag har skrattat så mycket och jag har fått vara med och hjälpa er skapa nya rabatter, buskage och pimpa altaner. Jag ångrar inget, skulle gjort samma sak igen – för det är här jag får min energi. Jag blir glad av högt tempo och trevliga kunder. Jag älskar att vara kreativ och jag älskar att jobba. Nu är det midsommar. Jag vill Tacka Alla för en fantastisk vårsäsong – vi har slagit alla rekord. Och jag ska fira med gamla vänner att jag får vara med denna midsommar också – helt ofattbart. I veckan drog jag ut min picline som jag får mina mediciner i, så nu kan jag bada vid min sjöbod. Det kunde jag inte förra året. Jag ska äta massa jordgubbar, skriva poddmanus och sitta i skuggan i min trädgunga. Jag blir glad även om solen inte skiner för jag är så sjukt tacksam över att få vara med på den här resan som kallas livet.

Stort stort Tack alla fina kunder. Vi stänger fredag – söndag och firar midsommar. På måndag kl.10.00 är ni välkomna igen. Glad Midsommar! Försök att hålla liiite avstånd även om det börjar bli tråkigt. Drick mycket vatten, bada och ta hand om er.   Kram Jenny Eskång

Juni_2020_doc