Min älskade unge har kommit hem!!!

  • Inläggsförfattare:

Vilken galen lycka! I torsdags kl.15, den 1/6 stod han bara där i mitt växthus, min älskade unge! Ja Adam är snart 21 år…..Nu är han hemma från sin resa, från typ överallt men nu senast Nya Zeeland. Ett år blev det o gode värd vad jag har saknat honom. O hem kom Emil från Göteborg – Hela fantastiska familjen är samlad i mitt kök! Det är stökigt, roligt o högt i tak – underbart! Det ligger högar med skor i hallen, det spelas gitarr o ungarna brottas på golvet – min familj är fantastisk!!! Jag älskar när huset är fullt – det ska det vara, varför ska man annars ha ett stort hus? Lite trist mitt i min vansinneslycka är att jag har tokhögt blodtryck o får börja äta medicin, lite ärftligt men kanske även lite väl högt arbetstempo under de senaste 12 åren. Jaja jag är snart 46 år, lite äldre, lite smartare o lite tröttare. Det har varit väldigt mycket vår den sista tiden, dagarna går i 120. Vi har massor att göra, dagarna räcker inte till, det är jobbigt, roligt, inspirerande, kreativt o vansinnigt trevligt. Jag vill inte byta det mot allt i världen, men hjälp vad jag jobbar…..Lyckan är att mina trädgårdsmästare i år är helt outstanding – så duktiga! De hjälper mig med så mycket, gör livet enklare o vardagen roligare – det är väldigt högt i tak o de får så mycket gjort o bra blir det också. Helt underbart! Oj vad lite trädgårdsprat….total familjelycka helt enkelt!

Ha en skön kväll! Kram Jennyimg_3229