Mitt i maj…

  • Inläggsförfattare:

Mitt i Maj månad med luften full av underbar syren, fågelsång o en himla massa pollen. Vi har haft så mycket att göra att jag inte ens tagit mig tid att skriva här – galet men underbart. Jag har ju ett gäng härliga kollegor som far omkring och sprider trädgårdsglädje i Kalmar. Jag är så stolt över att alla är så duktiga och de får så mycket beröm. Nu har vi slutat med penseer och gått över till sommarblommor. De sista kalla nätterna är förhoppningsvis över – det har varit galet kalla nätter – en hel del växter ligger nu på komposten för att de inte klarat temeratuväxlingarna. Vi har haft villaägarkväll med 100 gäster som vi bjöd på våfflor. Vi har haft trädgårdsfest, håll föredrag haft x-tra kvällsöppet och naturligtvis jobbat på som vanligt också. Toktorrt har det varit tills i måndags då regnet öste ner – helt ljuvligt, precis vad vi behövde. Nu ut till växthuset en stund innan läggdax. Ha en skön kväll! Kram Jenny EJennyskång