Mitten av oktober….

  • Inläggsförfattare:

Äntligen en ledig dag….det var väldigt länge sedan. Har tagit sovmorron, lång frukost i oktobersolen. Naturligtvis har jag jobbat bort lite i min pappershög o nu är det badtunnan som hägrar. Det är häckplanteringstid här o det kommer hem tusentals av barrotade häckplantor i veckorna. Våra kunder fyller krukorna med ljung o vi höststädar i trädgårdarna. I handelsträdgården sänker vi priserna, börjar tänka på invintring o ombyggnader. Vi har varit på mässa i Kalmar, skördefest på Öland o inköpsmässa i Jönköping. Det är både hektiskt o lugnt, många beslut som ska tas…..Jag älskar mässorna o har svårt att begränsa mig så som vanligt kommer det massor av nya grejer o krukor till 2018. Jag har haft ett gäng anställningsintervjuer o börjar landa i mitt dreamteam 2018 – det ska bli kul! Nu till mitt varma sköna bad…hörni om ni vill fynda så här på höstkanten är det bara att titta in…Kramar åt alla. / JennyDSC_0968