November som försvann….

  • Inläggsförfattare:

inte vet jag vad som hände med November…Ja i trädgården hade personalen mycket att göra tills det helt oväntat började snöa o blev galet kallt…Vi tappade 2 veckors höströjstid i trädgårdarna, men jobbade på så gott vi kunde med rosiga kinder o kalla händer. Det blev en hel del regn, ganska blåsigt o helt enkelt ett jäkla skitväder!!!! I november tillåter jag mig att bara jobba 6-8 timmar / dag – galet skönt!!! Jag inventerar, beställer varor, planerar nästa år o framförallt städar jag bort året som gått. Gräver ner magnolior o packar ner buskar i vinterförvaring. Jag gillar den här tiden. Fokuserar på yoga 2 ggr/vecka, vilar kroppen men ser till att äta bra o få mycket frisk luft. November är början på min återhämtning som är så viktig för att jag ska klara mitt jobb – I LOVE IT!!! Puss på ER! / Jennydsc00351