NU HAR VI ÖPPNAT!!!

  • Inläggsförfattare:

Tjohoo, Nu har vi öppnat! Mars månad är här med varierande väder, pigg personal och många nya varor att plocka fram. I år är vi en härlig mix av landskapsingenjörer, trädgårdsmästare o trädgårdsdesigner. Vi är duktiga på beskärning, odling, växtkunskap, kundservice, design, färg o form. Vi är fulla med positiv energi och vi finns här för att hjälpa er att hitta rätt växter till er drömträdgård. Årets gäng heter Anna, Tobias, Josefin, Moa ,Lasse (lite på helgerna) och jag  (Jenny). Vi letar efter ytterligare en härlig medarbetare för vi har redan mycket att göra – visst är det helt fantastiskt. Nu är de i full gång med beskärningar och rådgivningar. Jag känner att det är ett nytt härligt gäng – i år ska bli sååå kul! Å vilken duktig personal jag har! Grattis till mig. Nu önskar jag er alla en härlig onsdag kväll. Jag sitter och förbereder morgondagens radiosändning i P4 Kalmar 12.30 – KUL! Tar en kopp the i tvättstugan, eftersom vi fortfarande renoverar kök….Livet är på topp! Kram på er./ Jenny EskångIMG_4060