Öppettider

Mars - Oktober
Måndag - Fredag 10-18
Lördag - Söndag 10-15

Midsommar stängt!
(fre-sön)

I november har vi
officiellt stängt,
men vi finns här om
Ni vill ha hjälp.

Om en vardag är en
helgdag så har
vi öppet mellan 10-15.

Blommor #trädgårdsblogg

Oktober i min flygande soffa…

Okey nu var det länge sen. Vet att jag har slarvat med skrivandet, men jag har varit så himla trött! Nu känner jag mig full av ny energi o njuter av de härliga höstdagarna. Det har blivit oktober o vi börjar räkna ner dagarna för den här säsongen. Nästa vecka är det inköpsmässa för 2015 o det är bara att köra på. I butiken har det blivit lite lugnare, men Evelina o Jenny har fortfarande mycket att göra hemma hos våra härliga kunder. Vi har kommit in i häckplanteringstider o det är en himla massa avenbok med pinnar som levereras just nu. Lasse har byggt mig en magisk flygande soffa (typ hammock) perfekt placerad så man inte syns i trädgården, men kan njuta av solnedgången – I LOVE IT!!! Äpplena är skördade o alla är trötta på äppelpaj så nu har vi gjort must på resterna – lyx! Håller på att måla snickarglädjen på huset – trist men snyggt. MÅR FIINT! Puss på er! / Jenny

Kommentera

Kommentera