Oktober i min flygande soffa…

  • Inläggsförfattare:
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Okey nu var det länge sen. Vet att jag har slarvat med skrivandet, men jag har varit så himla trött! Nu känner jag mig full av ny energi o njuter av de härliga höstdagarna. Det har blivit oktober o vi börjar räkna ner dagarna för den här säsongen. Nästa vecka är det inköpsmässa för 2015 o det är bara att köra på. I butiken har det blivit lite lugnare, men Evelina o Jenny har fortfarande mycket att göra hemma hos våra härliga kunder. Vi har kommit in i häckplanteringstider o det är en himla massa avenbok med pinnar som levereras just nu. Lasse har byggt mig en magisk flygande soffa (typ hammock) perfekt placerad så man inte syns i trädgården, men kan njuta av solnedgången – I LOVE IT!!! Äpplena är skördade o alla är trötta på äppelpaj så nu har vi gjort must på resterna – lyx! Håller på att måla snickarglädjen på huset – trist men snyggt. MÅR FIINT! Puss på er! / Jenny