Soliga dagar, kalla nätter, björksav o vårlök.

  • Inläggsförfattare:

April månad har redan gett oss allt. Sol, vind, regn, snö, sommarvärme o riktig iskyla. Våren började tidigt o på Ängsbacken har det varit högsäsong i en månad redan. Det är kul, lite stressigt o alltid utmanande. Vi har många nya kunder som vi hjälper med att sköta deras trädgårdar o en hel del gamla som är återkommande vår o höst. Vi jobbar på lång sikt o trivs med att få komma hem till er, vi känner oss alltid välkomna o så många är så glada o tacksamma över allt som trädgårdsmästarna har gjort. Jag försöker minska mina arbetsdagar, men det är helt omöjligt, jag har nu fått ta in Sofia o Jeanette på timmar – så tacksam för att det finns duktiga trädgårdsmästare som vill jobba med mitt superteam. På helgerna träffar ni min dotter Saga i kassa o café o ibland syns min man Lasse till…om han inte har rymt till sjöboden. jag tycker att han börjar bli lite rymningsbenägen på lördagarna….Som vanligt så är det mer folk på helgerna så vill ni ha mycket hjälp är det smart att titta ut en veckodag. Vi packar upp nya växter o varor varje dag – jättekul! Idag levereras de första häckplantorna, designkursen med Louise avslutas o jag har unnat mig 3 timmar ledigt….vet ni vad jag gjorde….åkte o köpte arbetskläder- haha det är inte klokt – eller hur! Nu en stund på yogaloftet i Svartingstorp o sedan tidig kväll. Om ni som jag har borrat ett hål i björken för att få sav, glöm inte o tömma hinken för nu blir det fullt snabbt. Kram på er! / Jenny Eskång20190110_121900