tre timmars ledigt…

  • Inläggsförfattare:

Idag tog jag 3 timmar ledigt, hämtade Sagaminsol i skolan, drog till stan o shoppade – så mysigt! Det gör vi inte ofta, för jag har svårt att komma hemifrån. När jag väl kommer iväg blir jag nästan chockad över allt som händer omkring oss. Kalmar är verkligen en underbar sommarstad o stadskärnan är helt fantastisk. Fler shoppare borde ta sig bort ifrån köpcentrumen för att njuta av Kalmar Centrum – det är en oas o gratis parkering efter klockan 3!!! I mitt hus samsas jag med flugor, värme o en massa kontorsjobb – det är inte det jag är bäst på…Idag har jag fått undan en massa surdegar, löst en massa frågetecken o bokat några nya jobb. Det känns galet bra faktiskt o jag känner att jag verkligen har fått njuta av högsommarvärmen. Vi har badat, slappat (några minuter) umgåtts med de bästa vännerna o nu shoppat till skolavslutning. Jag är absolut inte utvilad men känner att livet faktiskt är rätt bra. Här går jag som tjuren Ferdinand o luktar på blommorna. Biodlingen i visningsträdgården är igång o nu hoppar jag i badet för att lyssna på vattenspridaren i trädgården….vattna , vattna,,,30grader varmt i flera veckor,,,,är det såhär det känns att bo vid medelhavet? Vissa dagar blir man rätt stekt i hjärnan andra dagar är det bara lyxigt med solen,,,,men min trädgård skulle behöva några dagars fint sommarregn. Vad behöver din trädgård? Sov så gott! Kram Jenny EskångIMG_0322