Blomsterodling

20230724_150049

Blomsterodling

Välkommen till vår ljuvliga blomsterodling på Ängsbackens Handelsträdgård, där vi njuter av skönheten hos vackra blommor. Vår odling är en levande symfoni av färg och doft som väcker sinnena till liv och sprider glädje och välmående till oss och alla som besöker oss.

Här kan du själv plocka dina favoritblommor och skapa en bukett som är unik för dig och din personliga stil. Vårt självplock ger dig friheten att välja precis de blommor som berör ditt hjärta och skapar ett konstverk av färg och form.

För de tillfällen då du behöver något extra speciellt står vår skickliga personal redo att skapa vackra buketter för vardag, fest och minnesstunder. Med omsorgsfullt utvalda blommor och en känsla för detaljer binder vi buketter som förmedlar kärlek, glädje och omtanke till mottagaren.

Oavsett om du är ute efter en enkel bukett för att lysa upp vardagen eller ett storslaget arrangemang för en speciell tillställning, är vår snittblomsodling platsen där dina blomsterdrömmar blir verklighet. Vi ser fram emot att få dela skönheten och glädjen hos våra blommor med dig på Ängsbackens Handelsträdgård.

Kontakta oss på Ängsbacken!

Ni kan alltid nå oss via sociala medier eller via epost. Kontaktuppgifter och annan information hittar ni på vår Kontakt-sida.

Instagram

Följ oss på Instagram för att se aktuella event, nyheter och vad som händer hos oss på @angsbackens_handelstradgard