Butik

20240301_174118

Butik

Välkommen till vår mysiga trädgårdsbutik, där varje hörn är fyllt av härliga saker som man inte kan leva utan.När du kliver in möts du av en välkomnande atmosfär och ett överflöd av allt. På hyllorna längs väggarna står raderna av krukor i olika storlekar och färger, redo att hysa dina favoritväxter.

I ett hörn av butiken finner du ett brett urval av fröer, noggrant utvalda för att ge dig möjligheten att odla allt från saftiga grönsaker till vackra blommor. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren trädgårdsmästare finns det något för dig.

I vår trädgårdsbutik hittar du även Dahlior och sättpotatis.

Förutom växter och fröer erbjuder vi också ett brett utbud av presenter och trädgårdstillbehör. Här kan du hitta allt från vackra trädgårdsdekorationer och prydnadssaker till praktiska verktyg och redskap för att underlätta ditt trädgårdsarbete.

Oavsett om du är en erfaren trädgårdsmästare eller bara börjar din trädgårdsresa, är vår butik den perfekta destinationen för dig. Kom in och låt dig inspireras av den härliga atmosfären och upptäck alla möjligheter som väntar dig i din egen lilla gröna oas.

Kontakta oss på Ängsbacken!

Ni kan alltid nå oss via sociala medier eller via epost. Kontaktuppgifter och annan information hittar ni på vår Kontakt-sida.

Instagram

Följ oss på Instagram för att se aktuella event, nyheter och vad som händer hos oss på @angsbackens_handelstradgard