Trädgårdscafé

Ängsbackens Trädgårdscafé

Välkommen till vårt mysiga trädgårdscafé på Ängsbackens Handelsträdgård, där vi bjuder in dig att njuta av en smakrik paus mitt i trädgårdens hjärta. Från påsk till första advent öppnar vi våra dörrar för att välkomna dig till en oas av lugn och njutning.

Stig in och låt dofterna från våra hembakade kakor, våfflor, pajer och mackor omfamna dig. Varje smak är en kärleksfull komposition av färska ingredienser och omsorgsfullt utvalda recept som för tankarna till långa sommardagar och varma höstkvällar.

Njut av en kopp rykande varmt kaffe eller te medan du låter dig svepas med av trädgårdens lugnande atmosfär. Vårt café är en plats där vänner möts, minnen skapas och sinnet får vila i harmoni med trädgårdens årstidsväxlingar.

Oavsett om du är på en utflykt med familjen, tar en paus från trädgårdsarbetet eller helt enkelt vill unna dig själv något gott, är vårt trädgårdscafé den perfekta platsen att koppla av och njuta av livets enkla glädjeämnen. Vi ser fram emot att få välkomna dig till en smakfull upplevelse hos oss på Ängsbackens Handelsträdgård.

Beställningsmeny

1.Smörgåstårta
Lax och ägg
Skinka och ost
Vegetarisk

2. Mackor
Salami/Briemacka
Skinka och ost
Vegetarisk

3.Kakor
Chokladbiskvi
Rabarberbiskvi
Citronbiskvi
Pariservåffla
Kladdkaka
Cheesecake med hallon

4.Chokladbollar
Kokosrullade
Pärlsockerrullade

Specialförfrågningar:
Glutenfritt alternativ kan beställas via telefon
(kan baka med glutenfriaråvaror men tyvärr ej i en glutenfri miljö). 
Veganskt alternativ kan beställas via telefon

Obs! Beställ 4 dagar före leverans

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Hemleverans: 180kr/mil
ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Tid
:
Smörgåstårta
Mackor
Kakor
Skriv vad Ni vill i denna ruta, så hör vi av oss så snart vi kan!

Jonna som styr caféet

Låt mig berätta historien om Jonna, hjärtat bakom vårt trädgårdscafé på Ängsbackens Handelsträdgård. Jonna är en solstråle med ett stort hjärta och en ännu större passion för att sprida glädje och välbefinnande genom sina bakverk och varma leenden.

Med en generös inställning och en outtröttlig driftighet har Jonna gjort vårt café till en plats att landa på. Hennes bakverk är inte bara en fröjd för smaklökarna, de är också kärleksfullt tillverkade med en extra dos av omsorg och uppmärksamhet.

Som en äkta problemlösare är Jonna alltid redo att hitta lösningar på alla utmaningar som kan dyka upp i köket eller i serveringen. 

Men det är inte bara Jonnas kulinariska färdigheter som gör henne till en så omtyckt person i vårt café. Det är hennes förmåga att sprida värme och glädje i det mysiga lilla caféet som verkligen gör det till en plats där människor känner sig välkomna och omhändertagna.

Så nästa gång du besöker vårt trädgårdscafé, se till att säga hej till Jonna och låt dig förtrollas av hennes underbara bakverk och strålande personlighet. För Jonna är hjärtat som gör vårt café till det speciella ställe det är.

Instagram

Följ oss på Instagram för att se aktuella event, nyheter och vad som händer hos oss på @angsbackens_handelstradgard