Ängsbackens Tjänster

20230513_183931_small

Välkommen till Ängsbackens Handelsträdgård, där vi inte bara odlar växter utan också delar med oss av kunskap för att hjälpa dig skapa din drömträdgård. Med vår trädgårdsdesignservice kan vi skräddarsy en plan som passar dina behov och önskemål, samtidigt som den tar hänsyn till växters skötselbehov och utseende.

Vår trädgårdsrådgivning är en skattkista av tips och råd för att hjälpa dig maximera din trädgårds potential. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren trädgårdsentusiast, finns vi här för att guida dig genom allt från växtval till bevattningstekniker.

När det gäller trädbeskärning är vår skickliga personal superduktiga på att vårda trädens hälsa och utseende. Genom noggrann beskärning kan vi främja tillväxt, minska risken för sjukdomar och skapa en harmonisk balans i din trädgård.

Och det bästa av allt är att våra tjänster för skötsel, underhåll och trädbeskärning är berättigade till rutavdrag, vilket gör det ännu mer överkomligt att investera i din trädgårds skönhet och välmående.

Slutligen, oavsett om du drömmer om en frodig trädgård eller bara behöver lite hjälp med underhållet, är Ängsbackens Handelsträdgård din partner för att göra din trädgårdsdröm till verklighet.

Kontakta oss på Ängsbacken!

Ni kan alltid nå oss via sociala medier eller via epost. Kontaktuppgifter och annan information hittar ni på vår Kontakt-sida.

Trädgårdsdesign

Ni kan boka våra trädgårdsdesigners för Trädgårdsrådgivning hemma hos er. Vi kan rita allt från enkla skisser på enstaka rabatter till skalenliga ritningar med växtdatabas och/eller färg och form.

Klicka på knappen för att läsa mer om priser och övrig information.

Skötsel & Underhåll

Skötsel och underhåll är viktigt i en trädgård. Om man inte hinner med går förfallet snabbt. Träden kanske behöver klippas eller rabatterna rensas.

Då kan ni ringa eller maila oss på Ängsbacken så kommer vi gärna och fixar ordning i ert härliga kaos.

Trädgårdskurser

Är ni intresserade utav att lära er mer om trädgårdsdesign, beskärning eller kanske bukettbinderi? Här kan ni se vilka trädgårdskurser vi erbjuder under 2024. 

Klicka på knappen för att läsa mer och se vilken som kan
passa Er!

Instagram

Följ oss på Instagram för att se aktuella event, nyheter och vad som händer hos oss på @angsbackens_handelstradgard