Om oss

 

Jenny

Möt Jenny, en stolt mamma till tre och en strålande farmor till en liten juvel med en energi som matchar solens glöd. Jenny är en kvinna med en arbetsmoral som få och en vilja att göra det bästa av varje ögonblick i livet.

Trots att hon ibland kan vara en tidsoptimist, är Jenny en stark personlighet med en vilja av järn. Hon är stark i huvudet, men kanske inte alltid i kroppen, det kommer ni att se när hon vankar omkring här i trädgården.

Jenny älskar trädgården mer än något annat. För henne är den inte bara en plats att arbeta i – det är ett andra hem där hon finner glädje och mening. Hon älskar sina kunder och livet bland blommor och blad, och hennes dröm är att kunna ha öppet året runt här på Ängsbackens Handelsträdgård. 

Hon sprudlar av idéer och är alltid på jakt efter nya sätt att förbättra och förnya. Älskar happenings med mycket folk, hög musik och kaffe. 

Har ett galet stort trädgårdsintresse och  fullständigt älskar livet. Jenny är en ödmjuk trädgårdsmästare som uppskattar varje stund och varje växt som korsar hennes väg. För henne är blommorna och den här platsen på jorden inte bara ett yrke – det är en passion.

Andreas

Andreas är en skicklig trädgårdsmästare och föredrar perenner. Hans passion för växter är oändlig, och han ägnar sig åt varje uppgift med ett kreativt och kunnigt fokus. 

Han är alltid fokuserad på att uppnå sina trädgårdsdrömmar och strävar ständigt efter att förbättra och försköna varje utrymme han rör vid. Han ritar gärna trädgårdar och skapar planer som harmonierar med årstidernas växlingar. Att odla grönsaker intresserar honom inte.

Men det är inte bara Andreas kunskap och skicklighet som imponerar – det är också hans generositet och bjussiga inställning som gör honom så omtyckt bland kollegor och vänner. Han delar gärna med sig av sin expertis och är alltid villig att hjälpa till när det behövs.

På fritiden handlar allt om musiken och någon gång om året får du höra honom spela här i trädgården.

Andreas är ödmjukheten själv personifierad. Han är snäll och rolig, och hans närvaro sprider glädje och positivitet vart han än går. Som en riktig arbetsmyra tar han sig an varje utmaning med en positiv inställning och en envishet som får allt att möjliggöras i trädgården.

Sandra

Sandra är en enastående florist som har vävt samman två världar – från floristens kreativitet till trädgårdsmästarens omsorg. Hennes resa från blomsterbutiken till trädgården har berikat henne med en fin förståelse för färg och form i bukett och trädgård.

Sandra är en pålitlig och erfaren trädgårdsmästare med en skarp blick för detaljer. Hennes trädgårdskunskap är omfattande och hon är otroligt duktig på att beskära träd 

Men det är när Sandra binder buketter som hennes talang verkligen poppar. Varje bukett är som en fint komponerad symfoni av färg och doft, och det märks verkligen att Sandra är på rätt plats när hon får arbeta med blommor. 

 Sandra är en oslagbar kombination av florist och trädgårdsmästare. För henne är trädgården inte bara en plats att odla blommor – det är en plats där skönhet och glädje blomstrar i varje hörn där man kan sitta och fika, gärna med en liten valp.

Jonna

Låt mig berätta historien om Jonna, hjärtat bakom vårt trädgårdscafé på Ängsbackens Handelsträdgård. Jonna är en solstråle med ett stort hjärta och en ännu större passion för att sprida glädje och välbefinnande genom sina bakverk och varma leenden.

Med en generös inställning och en outtröttlig driftighet har Jonna gjort vårt café till en plats att landa på. Hennes bakverk är inte bara en fröjd för smaklökarna, de är också kärleksfullt tillverkade med en extra dos av omsorg och uppmärksamhet.

Som en äkta problemlösare är Jonna alltid redo att hitta lösningar på alla utmaningar som kan dyka upp i köket eller i serveringen. 

Men det är inte bara Jonnas kulinariska färdigheter som gör henne till en så omtyckt person i vårt café. Det är hennes förmåga att sprida värme och glädje i det mysiga lilla caféet som verkligen gör det till en plats där människor känner sig välkomna och omhändertagna.

Så nästa gång du besöker vårt trädgårdscafé, se till att säga hej till Jonna, köp med kakor hem, beställ smörgåstårta till festen eller sätt dig ner och fika bums.

Emma

Emma, trädgårdsmästaren med jord under naglarna och ett hjärtat fyllt av grönska. Hon är en odlande tjej med en förkärlek för grönsaker. Emma trivs bland de frodiga rabatterna där hon omsorgsfullt skördar skatterna från jorden.

Emma blir glad av att göra det fint, så du hittar henne ofta i vår skåpbil med släp och stegar på väg till en kund för att snygga till en bortglömd trädgård. Hon jobbar också i vårt trädgårdscafé när Jonna är ledig. Även där håller hon det rent och snyggt.

Men när det är dags för trädgårdsarbete igen, är Emma på plats med sekatören i handen, redo att ta itu med allt från höga träd till låga buskar. Hennes rakhet, öppenhet och bestämdhet är egenskaper som alla uppskattar runtomkring henne. Hon är en pålitlig lagspelare som alltid finns där för att stötta och hjälpa, både i med- och motgång. 

Ni kan känna er i trygga händer när Emma tar hand om trädgården, hon är mycket proffsig och det blir alltid bra.

Annelie

Annelie är stark och pålitlig, med en passion för odling som brinner lika starkt som solen över växthuset. Hon älskar att arbeta med småplantor och blommor, att se dem växa och blomstra under hennes vårdande händer.

Annelie är inte bara en skicklig odlare, hon är också en problemlösare av rang. Med sitt trygga och öppna sinne tar hon sig an varje utmaning med en vilja att lösa problemet och hitta den bästa lösningen för alla inblandade.

Trots att hon kan vara en tidsoptimist, är Annelie alltid generös med sin tid

 Hon har ett stort hjärta och är alltid engagerad i att hjälpa andra och göra världen lite ljusare och vackrare.

Annelie är en ärlig och öppen person som alltid står för det hon tror på. Med Annelie I odlingen kan du vara säker på att din trädgård kommer att blomstra och växa med kärlek och omsorg.

Maria

Maria har pluggat trädgård på både Capellagården och i Torslunda.
Du kommer att träffa henne i butiken bland växter, krukor och jord. Med en härlig energi välkomnar hon varje kund och tveka inte att fråga, hon vill gärna hjälpa till.

För henne handlar det inte bara om att sälja växter, utan om att dela med sig av sin passion och att inspirera andra att upptäcka glädjen i trädgårdsarbete.

Maria kommer också att jobba skötsel och underhåll i era trädgårdar. Och det hon brinner för mest är perenner.

Ida

Ida trivs i det gröna, med jord under fingrarna och med att skapa med växter. När hon pluggade trädgård på Capellagården visste hon att hon hade hittat rätt. Där, bland blommor och blad fann hon en plats för kreativitet och odlade.

Att odla snittblommor blev snabbt hennes specialitet. Hon älskade att se de små fröna utvecklas till vackra blommor och sedan skapa arrangemang som väckte känslor och berättade historier. Just det kreativa är det som driver Ida framåt.

Du kommer att träffa Ida här I butiken men också på jobb ute i trädgårdar. 

Lasse

Lasse är stor, stark och rik på plantor och jord. Som ägare av Ängsbackens Handelsträdgård är han själva hjärtat av verksamheten, alltid redo att ta sig an nya projekt och förvandla sina gröna drömmar till verklighet.

Med en kärlek till att fixa och skapa är Lasse en sann mästare på att omvandla idéer till handling. Han är inte bara en driftig entreprenör, utan också en snäll och givmild själ som delar med sig av sin kunskap till dem omkring sig.

Lasses kreativitet känner inga gränser när det kommer till att hitta på nya projekt och vi andra vi hänger bara med.

Lasse är också lite av en drömmare. Han låter sig inspireras av trädgårdens utmaningar och förlorar sig ofta i sina egna tankar och visioner. För Lasse är trädgården inte bara en plats att odla växter – det är en plats att drömma, att skapa och att låta fantasin flyga fritt. Undrar vad han gör idag?

Instagram

Följ oss på Instagram för att se aktuella event, nyheter och vad som händer hos oss på @angsbackens_handelstradgard