Den sista dagen….

  • Inläggsförfattare:

Det är den sista dagen på ett väldigt spännande år. Jag har lärt mig mycket, lärt känna mig själv, släppt lite på kontrollbehovet o vågat  anta nya utmaningar. Jag är ju en fegis egentligen, trygghetstörstande o ändå hungrig på utmaningar. Gissa hur lätt det är att leva med mig!!!

I trädgårdsbranschen har det varit ett hemskt år, många konkurser efter långvarig torka o höga toppar o djupa dalar med jobben. Vi har klarat det bra o lämnar 2018 som vår bästa år någonsin, tack vare otroligt duktiga o flexibla medarbetare. Jag är så galet tacksam!

Vi har ritat massor av fina trädgårdar, vi har skött otroligt många trädgårdar, vi har beskurit ca:300 träd o vi har sålt tusentals med perenner, buskar, rosor, bärbuskar, fruktträd, prydnadsträd, kryddor o sommarblommor. Vi har anlagt flera bostadsrättsföreningar, många privatträdgårdar o några företag. Vi avslutar året med riktigt jordiga kläder, hål i alla handskar o vinterdäck på bilarna så att vi kan fortsätta med skötseln av Bovieran i Borgholm året runt. Jag tycker att det här är jättekul! I min lilla lilla värld av blommor växer vi så långsamt så jag är så glad för varje litet steg vi tar framåt – sååå tacksam!

Anna o Louise jobbar timmar i vinter så vi kan fortsätta leverera ritningar, skotta snö o beskära. Jag har ju opererat min fot o ska ta det lugnt ett tag till. Det har gått oväntat bra…men jag kommer att bli fet av att ligga i soffan med foten i högläge o äta chokladpraliner….För mig är den största utmaningen att inte kunna köra bil, vi bor ju på landet som ni vet. Det bästa är att jag för första gången på väldigt länge får bli lite bortskämd med god service – lovely! Det skulle jag kunna vänja mig vid….

Hörni alla härliga trädgårdstomtar därute, alla som vi träffat i år, alla kunder, leverantörer, praktikanter, familj o alla andra…. Vi tackar så mycket för att vi har fått förtroendet att vara en liten liten del av ert liv. Vi älskar varje dag i vårt jobb (fast en del dagar med ösregn kan vara lite pustiga). Jag skålar in det nya året o tänker på er alla som har gjort det här året möjligt för oss…och vi ses ju snart igen -eller hur!

Med de allra största o varmaste kram20181217_155650arna från mig. Jenny Eskång